Mërgimtari i propozon të dashurës sapo arriti në aeroport.

Mërgimtari i propozon të dashurës sapo arriti në aeroport.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një moment i bukur është parë sot në aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një mërgimtar nga Zvicra ka vendosur që t’i propozoj të dashurës së tij në Kosovë, sapo ka zbritur në aeroport.

Në video shihet momenti kur mërgimtari ulët në gju një dhe i vendos unazën të dashurës së tij, e cila u e mocionua nga kjo befasi, shkruan Magazina.al.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…