Gjinon që u martua 14 vjeç me Marigonë e kujtoni? Ja si duket ai sot dhe do habiteni se ku jeton??

Gjinon që u martua 14 vjeç me Marigonë e kujtoni? Ja si duket ai sot dhe do habiteni se ku jeton?? Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka go zhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur. Gjino nga ’14 vjeç dhëndër’ tani është 41 vjeçar (FOTO) – Lajmet e …

E si gurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm. Aktualisht ai jeton në Vlorë, por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit.

Aktori sot është një burrë i pamshëm, por buzëqeshjen na ive të Gjinos e ka ruajtur ende.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…