Femra më e bukur në botë ka qenë shqiptare, ja ku ka jetuar ajo dhe do mbeteni pa fjalë nga fotot e saj.

Femra më e bukur në botë ka qenë shqiptare, ja ku ka jetuar ajo dhe do mbeteni pa fjalë nga fotot e saj.

Femra më e bukur në botë ka qenë shqiptare, ja ku ka jetuar ajo dhe do mbeteni pa fjalë nga fotot e saj

Panteoni i bukurisë femërore të shekullit XX nxori në pah disa gra të bukura që asnjë shekull pasardhës nuk ka për ta zbehur bukurinë e tyre.

Ato janë bërë simbol i bukurisë femërore dhe emrat e tyre qëndrojnë më lart se bukuroshet e shpallura nëpër sallone bukurie dhe ko nkurse kombëtare dhe ndërkombëtare.

Nuk ka pasur mashkull që i ka parë e të mos ketë ëndërruar për gra të tilla si: Ava Gardner, Grace Kelly, Elizabeth Taylor, Greta Gabro, etj..

Por nga të gjithë gratë e bukura të botës në shekullin XX, thuhej se njëra ka qenë më e bukura, e cila nuk ishte aktore hollivudiane, vajzë modelesh, apo një grua publike e njohur nga e gjithë bota.