E veçantë në Durrëѕ/Nusja shkon të votojë përpara dasmës

E veçantë në Durrëѕ/Nusja shkon të votojë përpara dasmës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më poshtë…

Mund të duket e pabesueshme, por është e vërtetë. Një nuse në Kavajë ka shkuar në qendrën e votimit përpara dasmës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më poshtë…

E veshur si nuse, vajza e re ka hedhur votën në kutinë e votimit dhe nuk ka nguruar të bëjë disa foto si kujtim në këtë të shënuar jo vetëm për të, por për të gjithë shqiptarët.
Kujtojmë që procesi i votimit në Shqipëri ka tashmë katër orë e gjysmë që ka filluar dhe deri tani janë paraqitur vetëm pro blematika të vogla.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më poshtë…

Një foto e veçantë vjen nga një qendër votimi në qyetin e Durrësit teksa një çift është paraqitur për të votuar menjëherë pasi janë martuar.

Siç duket nga fotoja, çifti e konsideron shumë të rëndësishme ditën e zgjedhjeve duke e treguar edhe me veshjen e nuses e cila është paraqitur në qendrën e votimit, me fustanin e martesës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më poshtë…