Deklarata e fortë e 16-vjeçares: I dashuri nuk më besonte se jam e vi’rgjër, çfarë më bëri ishte…

Deklarata e fortë e 16-vjeçares: I dashuri nuk më besonte se jam e vi’rgjër, çfarë më bëri ishte…

Deklarata e fortë e 16-vjeçares: I dashuri nuk më besonte se jam e vi’rgjër, çfarë më bëri ishte…!!/Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

“I dashuri im mendon se po gë,njeja kur i thash se jam e vi.rgjër, sepse nuk pata gj.akder.dhje herën e parë që bëmë se.k.s bashkë”, shkruan në r ubrikën “Dear Deidre” të “The Sun” një adoleshente.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…