A U Zunë? Besi Ia Thotë Troç Në Sy Moderatores Shqiptare: Sa Fansa Ka Ija Ime, Ti S’i Bën Gjithë Jetën…

A U Zunë? Besi Ia Thotë Troç Në Sy Moderatores Shqiptare: Sa Fansa Ka Ija Ime, Ti S’i Bën Gjithë Jetën…

Bes Kallaku u rikthye sërish në ekran, këtë herë në një program të ri humori. Bëhet fjalë për sp ektaklin “Kosherja”, i cili pritet ka nisur prej javësh në ekranin e “Abc News”, ku aktori i humorit drejton emisionin në krah të Jona Spahiut.

Kjo e shtunë kishte sh krirë bashkë dy nga programet e ABC-së: Soiree dhe Kosherja.

“Edhe një gjo mbaje që ta kesh, se Kosherja plot bletë, tashmë e ka një mbretëreshë”, i tha Jona-Besit… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre