81-vjeçarja martohet me 24-vjeçarin: Ai është një burrë i mirë…

81-vjeçarja martohet me 24-vjeçarin: Ai është një burrë i mirë…

Në Ukrainë është duke u h etuar një martesë mes një djali 24 vjeç me kushëriren e tij me a ftësi të kufizuara, 81 vjeçe.

Sipas zy rtarëve ukrainasë, kjo martesë është e rre me dhe mund të jetë bërë sa për t’i ikur shërbimit u sh tarak.

24 vjeçari, Alexander Kondratyuk, pr etendoi se kishte lindur një dashuri shumë e f ortë mes tij dhe kushërirës e cila është 57 vjet më e vjetër.

Ai ka mohuar se po përpiqej të ikte nga kr yerja e detyrimit u sh tarak.

R ekrutimi në Ukrainë është i detyrueshëm, megjithëse ekzistojnë përjashtime që lejojnë njerëzit ta sh mangin atë.

Nëse kujdeseni për gruan që është me aftësi të kufizuara, në Ukrainë ju jeni të liruar nga sh ërbimi us htarak.

Çifti kurorëzoi dasmën në fshatin Baykovka i cili është afër qytetit të Vinnitsa në perëndim të Ukrainës, i vendosur në brigjet e një prej lumenjve më të gjatë në vend.

Nga ana tjetër, Zinaida Illarionovna, 81 vjeç, këmbënguli që ai ishte një burrë i mirë dhe e kujdesej mirë për të.