Теѕt! Gjeni gabimet në këtë foto që vetëm 2% e njerëzve mund ti dallojnë.

Теѕt! Gjeni gabimet në këtë foto që vetëm 2% e njerëzve mund ti dallojnë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Dëshironi të ndiheni si një d etektiv i vërtetë? Shikoni këtë foto me vëmendje dhe përpiquni të kuptoni nëse gjithçka në këtë foto është në vendin e duhur. Ju kërkojmë që të gjeni 25 gabimet në këtë pikturë. Nuk është aq e lehtë sa mund të duket në shikim të parë, kështu që bëhuni gati të ndiheni si Sherlock/Holme dhe të zbuloni m isterin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Kushtoi vëmendje logjikës së asaj që po ndodh në foto. Ka shumë detaje të vogla që nuk mund të ekzistojnë në realitet (për shembull, hidhni një sy në fushë). Paçi fat me kërkimin tuaj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…