Shikoni qfare i bente babai femijes kur nena nuk ishte aty. Pamje qe ju le me goje hapur

Shikoni qfare i bente babai femijes kur nena nuk ishte aty. Pamje qe ju le me goje hapur.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Shikoni qfare i bente babai femijes kur nena nuk ishte aty. Pamje qe ju le me goje hapur.
Eshte e njohur f raza ” Mos i lini femijet vetem me baballaret”, por kjo nuk do te thote se eshte diqka e ke.qe. Arsyeja e kesaj thenie eshte se ata i lejojne femijet te bejne gjithcka qe duan dhe nuk ua prishin qejfin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…