Rita Ora në një lidhje dashurie me partnerin që kanë shumë diferencë në moshë …

Rita Ora në një lidhje dashurie me partnerin që kanë shumë diferencë në moshë …

Rita Ora thuhet se ka nisur një r omancë me regjisorin 45 vjeç, Taika ëaititi, ndërsa ndau një fotografi shumë pranë tij. Kaq duhej dhe fansat nisën të dy shonin për një m arrëdhënie mes tyre. Rita Ora ka ngja llur menjëherë Këngëtarja e njohur ishte duke u përqafuar me regjisorin, të dy ishin kombinuar me rroba “Gucci”.

Fotografia nx iti sp ekulime, ngase fansat su po zuan se Rita kishte një rol në filmin e tij të ardhshëm. Në foto, Taika mbajti një kapele për të fshehur pjesërisht identitetin e tij, ndërsa Rita në mbishkrimin e fotos shkroi ‘Kohë të mira, kujtime, gjëra të rastësishme në telefonin tim dhe ato që dua ..’ së bashku me një emoji zemre.

Çifti i përfolur u panë duke dalë nga një avion pr ivat me Chris Hemsëorth, gruan e tij Elsa dhe Matt Damon në Sidnej kohët e fundit, pas një udhëtimi në Gold Coast. Artistët e Hollyëood-it po qëndrojnë atje për të xhiruar s kena për filmin ‘Thor Love’ dhe ‘Thunder’ të Taikas, përveç Russell Crowe, i cili u pa duke shëtitur me biçikletë me Ritën javën e kaluar.

Fotoja nx iti tha shetheme për një ro mancë mes tyre, ndërsa u ra portua se çifti ishin parë duke u puthur brenda një restoranti. Fansat kuroizë në rrjete sociale e pyetën Ritën, e cila në fillim të këtij viti u nda nga Romain/Gavras, nëse do të ketë një rol në filmin e tij.