‘Kam mungesë s*ksi në gjak’, ja Kristina që kërkon me padurim një djalë..!!

‘Kam mungesë s*ksi në gjak’, ja Kristina që kërkon me padurim një djalë..!!

Një 28 vjeçare ka telefonuar në ‘Aldo Morning Show’ nga ku kërkoi të njihej më një djalë.Kristina nga Tirana me pro.fesion par.ukiere tha se do dikë që ta p uthë dhe pohoi /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

se ka mungesë të the ksuar se ksi në g jak..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…