Gjinekiologu i famshëm nga Prishtina po bën “buj me çdo grua që po mjekohet tek ai, dalin pamjet tronditëse”

Gjinekiologu i famshëm nga Prishtina po bën “buj me çdo grua që po mjekohet tek ai, dalin pamjet tronditëse”

Gjinekiologu i famshëm nga Prishtina po bën buj me çdo grua që po mjekohet tek ai, dalin pamjet tr onditëse Sipas “BDFEED” doktori kishte harruar një detaj, kishte lënë dritaren e dhomës hapur /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas r aporteve nuk dihet ende se kush e ka bërë këtë video. Video është filmuar me telefon c elular.Por vetëm pak minuta më vonë mjeku ka arritur ta dallojë që po filmohej, por ishte tepër vonë. Imazhet se videos për pak orë kanë bërë xhiron e botës. Hap vid eon apo fotvn 9 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive