Dasma shqiptare në Stamboll dhe nusja duke e bërë shqiponjën.

Dasma shqiptare në Stamboll dhe nusja duke e bërë shqiponjën.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Për shqiptarët që jetojn në Turqi deri më tash janë bërë shumë emisione dokumentare.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Por një ndër gazetarët më a ktive për të prezantuar jetën e shqiptarëve në Turqio padyshim është gazetarja Mimoza Elezi e cila është e angazhuar në RTSH-3.

Në një video të publikuar në kanalin zyr tar të gazetares mund të shihet shihet një dasëm në Stamboll ku dhëndri dhe nusja janë shqiptarë.

Me ritmin e këngës Oj Kosovë oj nëna ime, nusja dhe shumë mysafir e bëjnë edhe shqiponjën me duar.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Për më shumë ndiqni videon.