TEUTA I HYP NË QAFË ADONISIT VETËM PËR TI DHURUAR PUTHJE….

TEUTA I HYP NË QAFË ADONISIT VETËM PËR TI DHURUAR PUTHJE….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Çifti pavarësisht të kaluarës kanë arritur të krijojnë një jetë të bukur familjare bashkë em dy vajzat Tarën dhe Kajën.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Dyshja e famshme shfaqen shpesh të lumtur në krahët e njëri tjetrit duke treguar haptazi dashurinë që kanë ndaj njëri- tjetrit.

Përderisa, dasma e Bleros dhe Afronës ka afruar duket se çifti nuk janë të interesuar për tu marrë me këtë çështje, ata po vazhdojnë jetën e tyre më të lumtur se kurrë më parë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

I mazhin që postoi Teuta nuk mund ta përshkruajmë ndryshe veç se me f razën “Një foto sa njëmijë fjalë”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…