Për herë të parë flasin çifti kosovar që u bënë “viral me video në Tik Tok”

Për herë të parë flasin çifti kosovar që u bënë “viral me video në Tik Tok”

Valentina dhe Ramadani janë shumë të famshëm në rrjetin social Tik/Tok, falë videove që ata ndajnë me publikun.

Ata janë të martuar tash e dhjetë vend, por harmonia dhe pozitiviteti që ata kanë, është po i njëjti si në filimet e lidhjes.

Valentina dhe Ramadani u kthyen në personazhe vi rale, pasi që gjatë qëndrimit në shtëpi, filluan të bënin video të cilat më pas i publikonin në Tik/Tok, transmeton Reporteri.net.

Valentina thotë se bashkëshorti i saj fillimisht nuk ishte dakord, por që më vonë u bind që t’i bashkëngjitej në video.

Ajo për T7 flet edhe për përkrahjen që ia kanë dhënë si familjarët e bashkëshortit, ashtu edhe familjarët e saj.

Valentina tregon se në fillim e p engonin komentet negative të cilat i merrte, ndërsa sot nuk i bëjnë fare përshtypje.

Çifti së bashku kanë një djalë 2-vjeçar.

v1de0