Ndrуѕhimet dråѕtike të fуtуrave рublike! Këta janë meshkujt e dhënë pas mbjellјеѕ së flokëve

Ndrуѕhimet dråѕtike të fуtуrave рublike! Këta janë meshkujt e dhënë pas mbjellјеѕ së flokëve.

Një prej pro blemeve më të mëdha për meshkujt dikur ishte rënia e flokëve, por ky pr oblem gjeti zgjidhjen e vet.Mbjellja e flokëve është kthyer në trend për fytyrat publike në vend. Pas këngëtarëve e moderatorëve, ky trend së fundi ka arritur edhe tek politikanët, shkruan GazetaBlic.

Një ndërhyrje të tillë e bëri deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Daut Haradinaj.

Mbjellja e flokëve të Dautit u vërejtë kur pas një kohe të gjatë u paraqit në emisionin ‘Debat Plus’.Këngëtari i njohur shqiptar, Gold Ag, me sa duket ishte i pa kënaqur me pamjen e tij kështu vendosi që të mbjell flokët.

Mbjellja e flokëve të këngëtarit, Naim Abazi, ishte fokusi kryesor i medieve rozë por atij nuk ju bë vonë kështu duke e pranuar edhe publikisht.Ndryshimi dra stik ndodhi edhe te këngëtari, 2 Ton, i cili me pamjen e re dukej si një tjetër njeri.Ndërsa së fundi, aktori i njohur kosovar, Vedat Bajrami, përmes një postimi në rrjetet sociale bëri me dije se ka mbjellur flokët dhe duke se është mjaft i lumtur./GazetaBlic/