Me Vetullat E Holla Dhe Me Fustanin Bojeqielli/ Ja Si Dukej Xhensila Kur U Fejua Me Besin…

Me Vetullat E Holla Dhe Me Fustanin Bojeqielli/ Ja Si Dukej Xhensila Kur U Fejua Me Besin…

Me Vetullat E Holla Dhe Me Fustanin Bojeqielli/ Ja Si Dukej Xhensila Kur U Fejua Me BesinXhensila Myrtezaj dhe Besart Kallaku jane nje nder ciftet me te pelqyer te ekranit. Ata e kane bere per vete publikun shqiptar me embelsine e Xhensiles dhe natyren karizmatike te Besit.Ne disa prej fotove te publikuara, cifti shfaqet ne fillimet e karrieres respektive dhe dashurise….…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Sikurse dhe sot, ata duken shume te vegjel edhe shume te dashuruar me njeri-tjetrin.Paraqitja e tyre ka qene shume ndryshe nga si duken ata sot. Xhensila dhe Besi sot jane me te arrire ne porfesionet e tyre dhe s igurisht qe jane zbukuruar akoma me shume….…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Fale embelsise dhe thjeshtesesi se tyre, ata jane gjithmone ne zemren e publikut shqiptar.Xhensila dhe Besi jane prinder te nje vajze,Ajkes dhe te dy vazhdojne karrieren artistike te mbushur me projekte te reja….…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…