I pastrehu qëndroi në një cep të rrugës rreth tri vjet – një grua e kuptoi pse dhe i ndryshoi jetën!!

I pastrehu qëndroi në një cep të rrugës rreth tri vjet – një grua e kuptoi pse dhe i ndryshoi jetën!!

për tri vjet, Victor Hubbard qëndroi në një cep të rrugës – shi apo diell – duke pritur për nënën e tij për t’u kthyer dhe për të marrë atë.Çdo ditë, banorët e Kemah, Teksas, kalonin pranë një burri derisa ai qëndronte aty, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi.

Ginger Sprouse, një nënë e martuar dhe pronare e “Artit të ushqimit”, e cila ofron mësime gatimi, ishte pa dyshim një nga ata njerëz.Ajo ndoshta e kishte parë Hubbardin të paktën katër herë në ditë. Çdo herë, ajo mendonte me vete, se për çfarë mund të ishte ai aty. Një ditë, në fund të dhjetorit, ajo më në fund vendosi ta pyeste atë. Hubbard filloi të fliste për historinë e tij, duke shpjeguar se nëna e tij e la, ai është duke u nde shur me së mundje mendore dhe se ai nuk ka një vend për të jetuar.

Sprouse nd jeu k eqardhje për burrin dhe vendosi për të ndarë historinë e tij me botën, në një faqe në Facebook të quajtur “Ky është Viktori”.Ngadalë por sigurt, faqja filloi të marrë dhenë. Dhjetëra njerëz vullnetarë filluan për ta ndihmuar atë.Gjithashtu ajo i gatoi ushqim, i lau rrobat, e ndihmoi atë për të vendosur takime me një institucion profesional të shëndetit me ndor dhe e mirëpriti në shtëpinë e saj.Disa ditë më vonë, ajo krijoi një faqe GoFundMe, duke inkurajuar njerëzit për të dhuruar ndihma për “njeriun e ëmbël, të butë”.

Brenda dy muajve, Hubbard përfitoi më shumë se 14,700 dollarë nga do nacionet.Dhe së fundmi thuhet se ai kishte fituar një punë si kuzhinier – për të gjitha këto i është falënderues Ginger/Sprouses.Gjithashtu bëhet e ditur se në sajë të mijëra fansave të tij në Facebook, Hubbard ishte gjithashtu në gjendje të lidhet me xhaxhanë e tij nga Teksasi lindor. Dhe javën e kaluar, ai u ribashkua me nënën e tij.