E RRALLË! Shqiptari 33 vjeç merr për nuse 85-vjeçaren greke.

E RRALLË! Shqiptari 33 vjeç merr për nuse 85-vjeçaren greke.

Dashuria nuk njeh moshë, është fiks pr overbi i cili i shkon për sh tat të moshuarës greke dhe të riut shqiptar. Nusja 85 vjeçe, dhëndri 33, por asgjë nuk i ndaloi që dashurinë e tyre ta le galizonin publikisht. Kjo ka ndodhur në ishullin e Qe falonisë në Greqi.Lajmi bëhet i ditur nga mediat greke, të cilat theksojnë se nusja nuk ishte pre e lehtë për dhëndrin.

85-vjeçarja ka rrëfyer se ajo nuk ra aq lehtë në krahët e të dashurit të saj. 33-vjeçari është munduar rreth 6 muaj duke i ardhur rrotull të zgjedhurës së tij të zemrës derisa 85-vjeçarja i tha ‘Po’. Tani ata po shijojnë muajin e mjaltit. Nuk e dimë ende nëse kjo është dashuri e vërtetë apo thjeshtë djaloshi ka ndërmend të marrë letrat greke ashtu siç bëjnë shumë të tjerë.