E Pyesin A E Ka Humbur Vir’Gjërinë Se Shkoi 40 Vjeçe Pa Martuar, Albana Osmani: E Kam Humbur Kur Isha 52 Vjeçe

E Pyesin A E Ka Humbur Vir’Gjërinë Se Shkoi 40 Vjeçe Pa Martuar, Albana Osmani: E Kam Humbur Kur Isha 52 Vjeçe

Albana Osmani është treguar gjithmonë e re zervuar përsa i përket jetës së saj pr ivate. Ajo është munduar ta mbajë gjithmonë larg vëmendjes, pavarësisht kuriozitet të shumtë.Së fundmi, moderatorja e njohur ka dhënë disa detaje nga jeta e saj personale. Albana ka rrë fyer se nuk është lidhur kurrë me ndonjë person të huaj duke u shprehur se kjo gjë thjesht nuk i ka r astisur.. per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj eksluz1ve

Ndërsa u shpreh se do ishte e hapur për lidhje me të huaj nëse do gjente personin e duhur.“Asnjëherë me të huaj. Dhe kjo jo për p atriotizëm. Thjesht nuk ka ra stisur. Nëse do ndodhë dhe do jetë njeri i mirë, për mua nuk ka asgjë. Është e rëndësishme të kuptohesh. Do ishte mirë gjithmonë shqiptar sepse familjet do merreshin më shumë vesh,”– tha ajo në emisionin “Prive”…. per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj eksluz1ve