Skåndal Tjetër! Nuk Qenka As Antonela Dhe As Ledjana/ Mevlani Tregon Kë Nga Vajzat Ka Dashur, I Ka Bërë Dhe Këngë: Ajo U Lidh Me Një Tjetër

Skåndal Tjetër! Nuk Qenka As Antonela Dhe As Ledjana/ Mevlani Tregon Kë Nga Vajzat Ka Dashur, I Ka Bërë Dhe Këngë: Ajo U Lidh Me Një Tjetër.

Konkurrenti i “Për’puthen”, Mevlan Shaba, ka publikuar këngën “Love Story”, para tre muajsh.

Pas publikimit të këngës, Mevlani ka lënë të kuptohet se kjo është një këngë ndarje dhe se i është ku shtuar një konkurrentje të këtij emisioni.

I ftuar në “Shiko Kush Luan”, Mevlani kishte pranuar që ta thotë emrin e konkurrentes, por vetëm kishte thënë se në klip është edhe një “arushë”, duke e lënë të nënkuptohet se është për ish-konkurrenten, Fjorela Peto… per me teper sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre