Sa janë rritur fëmijët e Medës, këngëtari publikon foton e bukur familjare/ Zot bekoje këtë familje të mrekullueshme.

Sa janë rritur fëmijët e Medës, këngëtari publikon foton e bukur familjare/ Zot bekoje këtë familje të mrekullueshme.

Meda është një ndër fytyrat që t ërheqë shumë vëmendje rreth jetës familjare.

Ai me postime të ndryshme, gjithmonë qëndron në krye të mediave rozë, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që shetiten në vende të ndryshme, ai dhe Lulja nd ajnë momente të shumta për ndjekësit që kanë.

Edhe sot, në këtë ditë vikendi ata bashkë me fëmijët shihen që kanë vizituar një vend të mrekullueshëm.

Për më shumë, e dëshmon imazhi në vijim.