Kandidàtja për deputete në Durrës i vë flàkën Instagramit

Kandidàtja për deputete në Durrës i vë flàkën Instagramit.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Kandidatja për deputete ka bërë fushatë edhe në rrjetet sociale, ku në Instragram, bien në sy pak postime që të kenë lidhje me aktivitetin politik dhe fu shatën/Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Ajo që bie lehtësisht në sy janë fotot e Anita Dervishit, me poza dhe veshje pro vokuese dhe ku nxjerr në pah l injat tr upore.Ndërsa një tjetër detaj që mund të veçohet është se në postimet e vazjës që aspiron të bëhet deputete, nuk mungojnë gabimet drejtshkrimore, si mungesa e ë në emrin e qytetit të Fushë Krujës apo shënimi i emrit Shqipëri me sh të vogël./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet