Gruaja kërkon mjeshtër, por në vend të shtëpisë ak,sidentalisht iu dërgon foto n,udo

Gruaja kërkon mjeshtër, por në vend të shtëpisë ak,sidentalisht iu dërgon foto n,udo.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n mē p0shtē…

Një grua ka treguar se si mbeti e sho kuar pasi e kuptoi që ak side n talisht u dërgoi një fotografi n udo tre s uva tue sve të cilët po përpiqej t’i revzervonte për të punuar në shtëpinë e saj.Sipas mediave të huaja,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Roseanne Dodge, 52, nga Buckinghamshire, shpjegoi se si ajo iu drejtua re k o mandimeve të Facebook për ndihmë dhe u dërgoi tre firmave disa fotografi të punës së kërkuar me shpresën se njëri prej tyre do t’i kthejë përgjigje asaj.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet