‘Gratë e kanë vendin në kuzhinë’, Duda Balje ka dy fjalë për Shefqet Krasniqin.

‘Gratë e kanë vendin në kuzhinë’, Duda Balje ka dy fjalë për Shefqet Krasniqin.

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga komuniteti boshnjak, Duda Balje, ka komentuar deklaratën që bëri bujë të madhe të hoxhë Shefqet Krasniqi.
“Teologët, e në këtë r ast hoxha Shefqet Krasniqi në prezantimet publike duhet të kenë më shumë kujdes në pohimet e tyre. Gratë siç janë: Majlinda Kelmendi, Rita Ora, Dua Lipa, Vafsije Krasniqi, por edhe të gjitha gratë janë krenaria, din jiteti dhe vlera e shtetit të Kosovës.”, ka thënë Balje.Ju ft0jmë të nd1qnq v1de0n më p0shtë…