E kapën me presh në duar/Zyrtari shqiptar u thotë vajzave të bëjnë s*ks me të për t’i marrë në punë: Drejtoreshë do të bëj…

E kapën me presh në duar/Zyrtari shqiptar u thotë vajzave të bëjnë s*ks me të për t’i marrë në punë: Drejtoreshë do të bëj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Ilir Hodaj është zy rtari që ka ngac muar vajzat që i ka marrë në punë për fushatë. Emisioni “Stop” sot në mbrëmje publikoi një kamerë të fshehtë ku do të tregohet se si një zy rtar partiak premton vende pune në kërkim të votës për zgjedhjet në 25 Prill./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zyr tari i regjistruar, shprehet se aktivistët do të merren në punë pa para, ndërsa ata që janë në punë e do të duan t’i mbajnë vendet e punës, duhet të paguajnë atë dhe zy rtarë të tjerë të partisë.Por premtimi nuk është vetëm për vende pune, por z yrtari nuk ngurron edhe të ngac mojë se*s ualisht vajzën, që po punon për fushatën dhe kërkon të sistemohet në punë pas 25 Prillit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet