“Duhet të ndaja dhomën me 5 meshkuj”, moderatorja tregon gabimin në p,renotim

“Duhet të ndaja dhomën me 5 meshkuj”, moderatorja tregon gabimin në p,renotim

Moderatorja e njohur Gerta Gixhari ishte e ftuar në programin “Rudina”, në Tv Klan.

Ajo u ndal tek pushimet dhe eksperiencat e saj ndër vite dhe u shpreh se hi storiku i pushimeve të saj është i rastësishëm.

Ajo asnjëherë nuk pr enoton pushime muaj përpara me poshte hapeni videon me markkketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!