Del Foto E Antonelës Kur Nuk Kishte Bërë Operacione, Duket Krejt Ndryshe Nga Sot.

Del Foto E Antonelës Kur Nuk Kishte Bërë Operacione, Duket Krejt Ndryshe Nga Sot.

Antonela e Pë rputhen është njëra nga vajzat më të komentuara të ekranit. Pasi hyri në emision ajo është përfolur shumë për jetën pri vate ku i kishin dalë disa fotografi me ishin e madje edhe ishte diskutuar nëse e njëjta kishte qenë e martuar pas fotografive që ishin publikuar ku shihej me fustan të bardhë.

Së fundmi, Antonelës iu është publikuar një fotografi ku shihet pa operacione plastike. Këtë foto e kanë publikuar Vipat e Bl lokut në Instagram. Antonela shihet se dikur ishte krejt ndryshe nga ajo që duket sot… per me teper me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj