Aktorë, futbollistë, këngëtarë dhe jo vetëm/ Rama nxjerr videon me “Vipat që mbështesin PS-në”

Aktorë, futbollistë, këngëtarë dhe jo vetëm/ Rama nxjerr videon me “Vipat që mbështesin PS-në”. Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Edi Rama ka postuar një video të posaccme për fushatën elektorale, duke i bërë thirrje të veccantë dhe pa tronanzhistëve..Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Faleminderit p atronazhistëve tanë dhe for ca, derë më derë, çdo trokitje e juaja për 12-ën e pavarësisë, 12-ën e lindjes së Partisë Socialiste, 12-ën e yjeve të flamurit të Europës, 12-ën e ar itmetikës korrekte (4×3=12) është një trokitje në derën e të ardhmes”, shkruan Rama në Facebook.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë…