Soni Malaj Nuk I Mban Lotët Kur Flet Për Nënën/ Mami Ka Bërë Çdo Gjë Për Mua, La Dhe Punët E Saj.

Soni Malaj Nuk I Mban Lotët Kur Flet Për Nënën/ Mami Ka Bërë Çdo Gjë Për Mua, La Dhe Punët E Saj.

Këngëtarja Soni Malaj e ftuar në emisionin ‘E diela shqiptare’ ka rrëfyer fillimet e karrierës së saj. Ajo është përlotur për sa kr ificat që ka bërë nëna e saj që ajo të arrinte aty ku është sot.

Babai dëshironte që Soni të bëhej mjeke dhe muzikën ta tr ajtonte si një pa sion por nëna e saj mendonte se vajza duhej të bëhej këngëtare. Kështu që Soni përlotet teksa kujton s akrificat e saj.

“Jeta ime sillej rreth babit por mami ka sakr ifikuar shumë ka lënë punën që të më shoqëronte mua… per me teper sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj