Shkurte Fejza: Kaloi një vit pa dasma e pa koncerte, edhe ne kemi familje….

Shkurte Fejza: Kaloi një vit pa dasma e pa koncerte, edhe ne kemi familje….

Këngëtarja e njohur e zhanrit popullor të muzikës, Shkurte Fejza, ka bërë një reagim publik në rrjetet sociale.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Ky shkrim është publikuar në rrjetin social Facebook nga vajza e saj, Gresa Behluli.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Ajo shkruan se u bë padrejtësi ndaj mos-lejimit të organizimit të dasmave me 50 për qind të kapaciteteve, ndërkohë që partitë politike për vete i kishin të mbushura sallat plot gjatë fushatës elektorale të këtij viti.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Fejza tutje c iton se si artiste ka paguar këtu e 20 vite tatime shtetit, ndërsa bën thirrje që një artist i mirëfilltë të mos krahasohet me një të atillë që nuk e di burimin e vet të të ardhurave.

Ky është shkrimi i plotë i saj (pa ndërhyrje):Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

“Kaloj një vit pa asnjë aktivitet as dasma e as koncerte dhe mbremje muzikore dhe pa asnje lloj të ardhura për artistët e mos të flasim për ndonjë lloj mbështetje materiale.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Qeveritë i mbështesin tregtarët dhe rrjetet e m arketeve që po shesin ma llëra si kurr më parë. I kan ndaluar dasmat që mund të lejohen me 50% të kapaciteteve dhe i dëmtojnë një varg bi znesesh që lidhen direkt dhe indirekt me këtë industri dhe në anën tjetër gjatë fushatës grumbulloheshin nga 2 mijë persona në të njejtat lokale. Kjo nuk don koment.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…