La burrin рër një grua, ѕhkodrania: Kam 4 vite e martuar, kur e kuрtova që рëlqeja femrat dhe si e рritën рrindërit.

La burrin рër një grua, ѕhkodrania: Kam 4 vite e martuar, kur e kuрtova që рëlqeja femrat dhe si e рritën рrindërit.

La burrin рër një grua, ѕhkodrania: Kam 4 vite e martuar, kur e kuрtova që рëlqeja femrat dhe si e рritën рrindërit.

Rremida Shkoza është një shqiptare e cila 30 vite më parë u ar ra tis së bashku me familjen drejt Italisë dhe më pas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shkodrania sot është shndërruar në një prej aktivisteve për të drejtat e “komunitetit LGBTI në Nju Jork. E përballur vetë me mospranimin e familjes” (me babanë nuk ka folur për vite me radhë), ajo kërkon të ndihmojë shqiptarët në SHBA që i përkasin këtij k omuniteti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet