“Kallashi nuk njeh limit, shkon te grimuesja pa të brendshme”

“Kallashi nuk njeh limit, shkon te grimuesja pa të brendshme”

Valltarja e njohur kosovare, K allashi, ka kohë që nuk është aktive në këtë profesion.

Ajo duket se po e shijon më shumë jetën se sa punën, shkruan infokosova.

Kal lashi njihet për format e saj perfektë të trupit dhe për jetën l uksoze të cilën e jeton.

Gjithmonë shihet un ike dhe shumë e zj arrtë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…