Drenicaku e la Kosovën për Thaçin: Pa çlîrimtarët nuk po vjen pranvera e as nuk po çelin lulet…

Drenicaku e la Kosovën për Thaçin: Pa çlîrimtarët nuk po vjen pranvera e as nuk po çelin lulet…

Nuredin Drenica deklaroi sot gjatë ditës se do të largohet nga Kosova për shkak se e sheh vendin të p ërçarë dhe pa çl irimtarët e UÇK-së.

Ai në emisionin “Frontal”, në T7 ka thënë se aktualisht gjendet në Malmo të Suedisë dhe se nuk e ka ndërmend që të kthehet në Kosovë, deri në kthimin e çl irimtarëve.

“Momentalisht jam në qytetin e Malmos të Suedisë.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtē…