Adelina Tahiri:Burrat Shqiptarë kan veq llafe, ndersa ne shtart i ze gjumi…

Adelina Tahiri:Burrat Shqiptarë kan veq llafe, ndersa ne shtart i ze gjumi…

Adelina Tahiri..Thotë se…Adelina Tahiri: “Burrat shqiptarë nuk mund të mbajn familjen e tyre, lerë më gruan” Këngëtarja e njohur, Adelina Tahiri e cili është e martuar me burrin maqedonas ka krit ikuar burrat shqiptarë. Adelina U shpreh se ata nuk mund të mbajn familjen e tyre lerë me gruan.Burrat shqiptarë janë d embela, nuk mund ta mbajn familjen e tyre lere më një grua tha Adelina Tahiri. / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive