“Shifër marramendëse”, këngëtari i njohur tregon bakshîshin më të lartë të marrë gjatë një koncerti të vetëm, sa nje shtepi

“Shifër marramendëse”, këngëtari i njohur tregon bakshîshin më të lartë të marrë gjatë një koncerti të vetëm, sa nje shtepi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Këngëtari i njohur kosovar i muzikës popullore ‘Meda’, përmes një interviste të dhënë për emisionin NIN, rrëfeu mar rëdhënien me bashkëshorten dhe bakshishin më të madh që ka marrë ndonjëherë. Meda u shpreh se gjatë një koncerti në Australi, Meda ka marrë 30-mijë euro gjatë një nate të vetme.

“Gjithmonë e kam pas në krah, më ka mbështetur! 90% të punës, look-ut tim, e përzgjedh Lulja, ajo më thotë tani më dukesh mirë dhe këto do veshësh sonte. Dhe unë i them në rregull sepse i besoj. Ajo më ka bërë për vete me thjeshtësinë e vet. Jemi parë rastësisht, unë e kam bërë hapin e pare.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ka qenë e thjeshtë, modeste, s’di ta përshkruaj, është e njëjta si ka qenë kur jemi njohur. Ajo gjithmonë ka qenë bo ssi i shtëpisë. Kemi rreth 14 vite bashkë. Për suksesin e martesës meritën e mbajmë të dy! ”, tha ai në një intervistë për emisionin “Nin”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Këngëtari zbuloi edhe shumën ma rramendëse që lanë b akshish në një koncert në Australi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Në Australi për një n atë kemi marrë mbi 30.000 dollarë. Këndoja vetë dhe isha i shoqëruar nga muzikantët e mi. Është e vërtetë, ka qenë për Pavarësinë e Kosovës, për herë të parë që isha në Australi. Ishte e ksperiencë e paharruar”, përfundoi Meda.