Rikthehet avokatja shqiptare, mahnit me format e saj ??

Rikthehet avokatja shqiptare, mahnit me format e saj ??

Avokatja shqiptare, Redona Koci, ka kohë që i ka munguar fansav me fotografitë që vetëm ajo di të i publikojë.

Së fundi, ajo ka bërë me dije se është rikthyer dhe duket në top formë.

E veshur në të bardha, Redona përsëri ka arritur të marrë vëmendjen e të gjithë fan save.

Kujtojmë se, Redona Koci komentohet shumë shpesh për l injat e saj të cilat nuk heziton t’i ndaj me fansat edhe p ozat më a t ra ktive.