MJĖRIM! Shqiptarja u ofron vajzën e saj “burrave për 50 euro E ke të paprekur”…(Video)….

MJĖRIM! Shqiptarja u ofron vajzën e saj “burrave për 50 euro E ke të paprekur”…(Video)….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Emisioni “Stop” pu/blikoi këtë të martë disa kamera të f shehta ku pr osti tucio ni, edhe pse i ndaluar në Shqipëri, ofrohet hapur. Por në një prej kamerave të fsh ehta në Stacionin e Trenit, një punonjëse përveç se she t tru pin e saj, nuk mjaftohet dhe ofron edhe vajzën e saj të mí tur, vetëm 16 vjeçe dhe shoqen e saj /

Ajo e ofron fëmijën për mar rëd hënie për një shumë prej 5 mijë lekësh ndërsa si guron “klientin” që ajo dhe shoqja e saj është e v írgjër.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…