“Iku” nga Kosova për të jetuar në Shqipëri, eksperti i sigurisë: Kjo është fríka e Baton Haxhiut…

“Iku” nga Kosova për të jetuar në Shqipëri, eksperti i sigurisë: Kjo është fríka e Baton Haxhiut…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ish-zv.ministri i MPB-së dhe e ksperti i si gurisë, Hajrullah Tërnava thotë se, ka folur për qeverisjen e re të udhëhequr nga lideri i LVV-së, Albin Kurti dhe presidenten e Kosovës, Vjosa Osmanin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Tërnava thotë se, pas marrjes së detyrës nga dy liderët e rinj të Kosovës, duke vazhduar t’i mbajnë premtimet që ia kanë dhënë elektoratit për l uftën kundër k rimit të organizuar dhe ko rru psionit, të gjithë të k o rruptuarit që kanë qeverisur në të kaluarën, po ngritën kundër këtyre.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Sipas tij, op ozita po mundohet të angazhohet në su aza dhe ko mpetencat e saja që i ka dhe duhet ta luaj rolin e sajë që është tepër de struktiv, sepse edhe sukseset nuk po i pranojnë, gjithçka çfarë bënë e vepron pozita kundërshtohet për inati.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Duke e ditur të kaluarën se PDK e ka pasur edhe SH IK-un, dhe po ata njerëz kanë pozita të rëndësishme edhe në partinë e PDK-së, është e kuptueshme se ata do të riaktivizohen e sidomos kur krejt luf timin e dukurive negative që e ka premtuar Qeveria Kurti, opozitës nuk i shkon në favor se me vite të tëra e kanë qeverisur këtë vend, prandaj me zhva tjet që i kanë bërë deri më tani këtij vendi, edhe nuk është për tu habitur se në çfarë gjendje të mje rueshme tani gjendet Kosova”, thotë Tërnava për gazetën “Bota sot”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…