DUKET SHUMË I RI NË PAMJE, KAQ VITE MBUSHI SINAN VLLASALIU…

DUKET SHUMË I RI NË PAMJE, KAQ VITE MBUSHI SINAN VLLASALIU…

Këngëtari i shumë pëlqyer e shumë kërkuar nga publiku Sinan Vllasaliu kishte dje ditëlindjen.

Ndonëse pamja e tij tregon shumë më pak, por Sinani dje mbush 58 vjeç.

Por paraqitjen e parë s kenike e realizoi në vitin 1986, e që atëherë jo vetëm që u bë pjesë e pandarë e skenës por edhe e fansave të tij.

Sot të gjithë e duan dhe respektojnë këngëtarin për hir të këngëve të bukura që ka sjellë e vazhdon të sjellë me zërin e tij të pa shteruar.

Ndaj, urime për këngëtarin e të kërkuar e të shumëpëlqyer.