Dërgoi për 4 vite me radhë mesazhe te numri i babait të “ndjerë, vajza merr përgjigjen që s’e priste kurrë Ti më ke mbajtur gjallë”

Dërgoi për 4 vite me radhë mesazhe te numri i babait të “ndjerë, vajza merr përgjigjen që s’e priste kurrë Ti më ke mbajtur gjallë” ju ft0jmê tê nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një grua, e cila i dërgonte pothuajse çdo ditë mesazhe babait të saj të nd jerë në numrin e telefonit, ka marrë një përgjigje atëherë kur nuk e priste. Pak ditë përpara se ai të bënte katër vite që kishte nd ërruar je të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përshëndetje zemër, unë nuk jam babai jot por i kam marrë mesazhet e tua për katër vite. Gjithmonë i kam pritur mesazhet e tua të mëngjesit dhe të darkës..Emri im është Brad dhe unë e kam humbur vajzën time në një ak sident që ndodhi në vitin 2014 dhe mesazhet e tua më kanë mbajtur gj allë…”Më tej ai i shpjegon që nuk ka dashur t’i kthente përgjigje pasi nuk donte t’i th yente zemrën. Më tej edhe i shpjegon që babai i saj do kishte qenë shumë krenar për të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet