U martova ne Fshat dhe kam dy fëmijë,por “shtrati i Samiut ende më kënaq” ndryshe

U martova ne Fshat dhe kam dy fëmijë,por “shtrati i Samiut ende më kënaq” ndryshe

U martova ne Fshat dhe kam dy fëmijë,por sht rati i Samiut ende më kë naq ndryshe…/Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Nuk mundja t’I ndaja sytë dhe nuk mundja t’i re zistoja ëmbëlsisë tënde ndaj meje, sjelljes së mirë dhe përshtypjes e të qenit njeri.U martuam, lindëm 2 fëmijë dhe dashuria vetëm se bëhej më e fo rtë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…