“Pesë vite bëja gjilpëra si dr*gë”, Atdheu rrëfen momentin e sîkletshëm të fëmijërisë

“Pesë vite bëja gjilpëra si dr*gë”, Atdheu rrëfen momentin e sîkletshëm të fëmijërisë.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Konkurrenti i “Për’puthen”, Atdhe Xharavina, gjatë intervistës së fundit tregoi shumë gjëra rreth jetës së tij dhe për për fëmijërinë e tij të vë shtirë.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Ai tregoi se kur ishte i vogël, kishte kaluar pesë vitet më të v ështira të jetës së tij.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Kjo pasi i kishin thënë se kishte një in feksion në kocka.

Ndaj, ai ishte detyruar të bënte gj ilpëra që ishin si një lloj dr.o.ge.

Por, më vonë ai shkoi për t’u k uruar në Stamboll, ku i kishin thënë se s’kishte pasur një së mundje të tillë dhe gj ilpërat s’kishte pasur nevojë t’i bënte.

“Në Kosovë, më thanë se kisha një infe ksion në k ocka, por nuk ishte e vërtetë.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Te rapia që kam pasur për 5 vite ka qenë e panevojshme dhe çdo muaj duhet të bëja një gj ilpërë.

Më ka bërë të ndihem shumë ke q ajo periudhë, sepse ajo gj ilpëra ishte si një lloj dr.og.e.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…