Ish-anëtari i OTR: Shérri mes Noizy-t dhe MatoLale është thjesht show…

Ish-anëtari i OTR: Shérri mes Noizy-t dhe MatoLale është thjesht show…Ju ft0jmë të nd1qm1 v1de0n më p0shtë…

Ish anëtari i OTR, Blazer, e ka konsideruar she rrin e buj shëm mes Noizy-t dhe MatoLales si një shoë. I ftuar në emisionin Explus, ai u shpreh: “Nuk më intereson, këto janë thjesht shoë, ma rketing. Mendoj dhe jam i si gurt. Gjithmonë ka një arsye për të nisur de batet, pasi njerëzit e caktojnë vetë atë nëse duan ta bëjnë publike apo jo.”Ju ft0jmë të nd1qm1 v1de0n më p0shtë…

Ndonëse kanë një bashkëpunim tejet të suksesshëm, ra porti mes Noizy-t dhe MatoLale u kris dhe vazhdon të jetë i t ensionuar. Pë rplasja arriti kulmin me publikimin e këngës së këtij të fundit, Resto, që ishte një di ss i hapur ndaj Noizy-t. Ai shprehej se nuk do ta harronte mbështetjen e reperit në fillimet e karrierës së tij, por e cilësonte si eg oist.Ju ft0jmë të nd1qm1 v1de0n më p0shtë…