Gjyshja Lidhet Me Një Djalë 28 Vite Më Të Ri Se Ajo: Jemi Bërë Për Njeri-Tjetrin…

Gjyshja Lidhet Me Një Djalë 28 Vite Më Të Ri Se Ajo: Jemi Bërë Për Njeri-Tjetrin…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Gjyshja Lidhet Me Një Djalë 28 Vite Më Të Ri Se Ajo: Jemi Bërë Për Njeri-Tjetrin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

LEXONI ME POSHTE!

Gjyshja e tre nipave, ka treguar se si i dashuri i saj është 28 vite më i ri se ajo, dhe se njerëzit shpesh mendojnë se ai është djali i saj, shkruan “DailyMail”. Sharon Hawkins, 50 vjeçe, takoi të dashurin e saj Perry Hopstein, 22 vjeç në Tinder, pasi që kishte vendosur limitin e moshës nga 19 vjeç deri në 50. Që prej atëherë, njerëzit vazhdimisht i nga tërrojnë duke menduar se ajo është nëna e tij, mirëpo ata nuk duket ta kenë fare p roblem.
Çifti i rim nga Karolina e Veriut, planifikojnë të martohen këtë vit. Sharon është mësuese e shkollës së mesme, dhe thotë se edhe pse ajo është e vjetër mjaftueshëm të jetë nëna e tij, kjo nuk do ta ndaloj që të nd jekë lumturinë. Ajo thotë se ata janë të bërë për njëri-tjetrin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…