EKЅKLUZIVE/ LuIjetëѕ “i ndizet IIamрa”, zhvi’ѕhet në meѕ të autobuѕit

EKЅKLUZIVE/ LuIjetëѕ “i ndizet IIamрa”, zhvi’ѕhet në meѕ të autobuѕit .Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

P ërputhen është një nga emisionet më të ndj ekur në Shqipëri dhe personazhet aty brenda janë bërë shumë të njohur për publikun. Sëfundmi, të shtunave, transmetohet edhe (Përputhen+40), ku pro t ago nistet gjejnë dashurinë e tyre, por mosha është mbi 40 vjeç.

Një nga k onkurrentet që bëri edhe më shumë bu jë në program është Luljeta nga Fieri, e cila nuk njihte kom plekse për mënyrën e të folurit, aq sa u shpreh se do e gjente bu rrin kur t’i n dizej l lampa. Mirëpo, duket se Luljeta nuk paska ko mplekse as me veprimet e saj. Sëfundmi në redaksinë e JOQ ALBANIA ka mbërritur një video, ku Luljeta zhv ishet brenda një autobusi. Ajo shihet teksa heq bluzen edhe pse autobuzi është i tejmbushur.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…