Brenda shtëpisë së Loredanës dhe Mozzikut: Çifti filmohen bashkë si familje…

Brenda shtëpisë së Loredanës dhe Mozzikut: Çifti filmohen bashkë si familje…

Në sf ond dëgjohet Hana teksa e thërret “babi babi”, por Loredana e largon kamerën brenda sekondës.

“Ups”, ka shkruar ajo.

Kujtojmë se kudo në media kometohet se cifti do të bëhen prindër për herë të dytë dhe jo pa shkak.

Postimet e Loredanës kanë nx itur dy shimet e të gjithëve.