“Biznesmeni serb i ofron dhuratë marramendëse” Diellza Kolgecit, por ajo e befason me përgjigjen e saj

“Biznesmeni serb i ofron dhuratë marramendëse” Diellza Kolgecit, por ajo e befason me përgjigjen e saj

Bi znesmeni serb i ofron dhuratë ma rramendëse Diellza Kolgecit, por ajo e befason me përgjigjen e saj /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një emision e ftuar ishte Diellza Kolgeci, ku dhe është zbuluar se cila ishte dhurata e b iznismenit serbë për Diellza Kolgecin të cilen ajo e refuzoi, ja cfarë thot ajo./.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…