Adrian Gaxha ka mbetur pa grua…

Adrian Gaxha ka mbetur pa grua…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Dikur, Adrian Gaxha kons iderohej të ishte një nga meshkujt më atr aktiv dhe të pëlqyer të skenës sonë muzikore.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë..

Paraqitjet e tij të para sk enike, ishin mjaftë të veçanta, ndërkohë që këngëtari posedonte një stil ek str ava gr ant dhe më ndryshe.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë..