46 ditë pasi hùmbi nënën, Melinda rikthehet me një vendim

46 ditë pasi hùmbi nënën, Melinda rikthehet me një vendim.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Në fillim të muajit mars, këngëtarja Melinda Ademi dha lajmin më të t rishtë të jetës së saj.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Ajo kishte humbur nënën nga një b etej me kacer të gji rit në moshën 50 vjeçare, shkruan infokosova.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

E 46 ditë pas hu mbjes së të ëmës, Melinda është rikthyer në rrjete sociale me një mesazh dhe premtim për fansat e saj.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Shih postimin e plotë te saj.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…